A Night of Comedy 3

vrijdag 11 maart 2022
Theatercentrum Zwevegem


RHIZO College Zwevegem organiseert voor de derde keer A Night of Comedy. Een avondje stand-upcomedy door 3 toppers met mogelijkheid om iets te drinken voor én na de comedy én tijdens de pauze. De opbrengst van deze avond is volledig ten voordele van RHIZO College Zwevegem.


Wanneer?

vrijdag 11 maart 2022
deuren open om 19.15 uur
show om 20.00 uur

Waar?

Theatercentrum Zwevegem
Otemgemstraat 18
8550 Zwevegem


A Night of Comedy, da’s comedy door 3 toppers!


De avond wordt geopend door de MC Bart Grin. Hij heeft slechts 1 roeping: mensen laten lachen! Met complexloze, volkse humor voor een breed publiek wil hij de mensen amuseren. Waar of hoe, dat maakt voor hem niets uit. Hij haalt alles uit de kast om het publiek een onbezorgde tijd te geven.


Yannick Noben komt dat als eerste het podium op. Daar heeft hij al zijn strepen verdiend in Comedymania, Commeere comedy cup, Cavalrire en humorklas. Zijn niet alledaags beroep, militair binnen Defensie, levert hem een droge humor op. Met een goede podiumpresence, een krachtige stem, een straffe interactie met het publiek, is hij heel grappig en heeft hij vooral ook een diepe bodem.


Na de pauze komt Bert Kruismans in de spotlights te staan. Hij is gespecialiseerd in de actualiteit, wat hem niet alleen inspiratie oplevert voor knappe humor, maar ook de titels van Slimste mens ter wereld en Allerslimste mens ter wereld. Bert behoort al 20 jaar tot de top van stand-up comedy in Vlaanderen. Dat bewees hij keer op keer bij De Rechtvaardige Rechters en Het Reyerscomplex.