Afscheidsfeest vierdejaars

Vrijdag 29 juni verzamelden de vierdejaars van het RHIZO College Zwevegem in de Sint-Pauluszaal voor hun afscheidsfeest.

Op vrijdagmorgen 29 juni verzamelden de vierdejaars van het RHIZO College Zwevegem in de Sint-Pauluszaal voor de slotviering en de repetitie van hun afscheidsfeest. Ook de winnaars van het jaarlijkse voetbaltoernooi op school werden gehuldigd en kregen hun medailles uit handen van respectievelijk mevrouw Vandebogaerde en meneer Meirlaen.

De avond zelf werd opgevrolijkt door toespraken van directie. Allen stonden stil bij de afwezigheid van Louis, waar we 2 jaar geleden veel te vroeg afscheid van hebben moeten nemen. Als eerbetoon brachten de leerkrachten een beklijvende versie van Speeltijd’. De titularissen vertelden elk op hun eigen manier over hun klas dit voorbije jaar en enkele leuke weetjes werden met de ouders gedeeld. En hoewel bepaalde details vakkundig werden weggelaten, kreeg elke klas wel de handen op elkaar van het aanwezige publiek en hun leerkrachten.

Na enkele intiemere zangmomenten, een muzikaal intermezzo en uitbundige danspresentaties werd de avond afgesloten met een hapje en een drankje voor alle aanwezigen.

Nieuwsbrief