Project verkeersveiligheid ( 3 en 4 IW )

De leerlingen uit de klassen 3 en 4 IW werken momenteel aan het project verkeersveiligheid

De leerlingen uit de klassen 3 en 4 IW werken momenteel aan het project verkeersveiligheid. Na een brainstorming werden meerdere groepjes gemaakt die elk hun deelonderwerp uitwerken. De leerlingen van 3 en 4 IW werken samen aan het thema, maar hun taken zijn uiteraard wel verschillend.

De leerlingen uit 3IW geven het project vorm door metingen uit te voeren en het geheel op schaal uit te tekenen zodat het 3D-ontwerp kan geprint worden.

De leerlingen uit 4IW werken het geheel dan elektronisch en softwarematig uit.

Er is voortdurend onderling overleg nodig tussen de groepjes. Samenwerken en communiceren als een echte ingenieur zijn de sleutelwoorden tot succes! De groepjes zijn snelheidsmeting en flitspaal”, verkeerslicht”, spoorwegovergang” en openbare verlichting”.